Zorginstellingen

Voor iedereen die werkzaam is in de zorg, dagbesteding, activiteitenbegeleiding, als ketenregisseur, casemanager, welzijnsmedewerker, ergotherapeut of op een andere manier betrokken is bij mensen met dementie, hebben we aantrekkelijke acties.

Proefpakketten dementie zorg

Wil je kennis maken met de producten van Klessebasjes? Dan hebben we speciaal samengestelde proefpakketten voor dementie zorg: een set praatplaten, drie puzzelboekjes en een prentenboekje. Inclusief flyers om te verspreiden in het netwerk, onder familie en naasten of voor in een gemeenschappelijke ruimte, restaurant of winkeltje. We verkopen de pakketten tegen een verlaagd tarief van € 44,95 (i.p.v € 53,75).

Klik hier of op de afbeelding hieronder voor meer informatie.

Proefpakket Klessebasjes voor de zorg

Kwantumkorting puzzel- en prentenboekjes

Wil je onze puzzel- en prentenboekjes inzetten bij je activiteiten, verkopen op locatie of bijvoorbeeld als cadeautje aan bewoners geven? Dan bieden we vanaf een afname van 10 (willekeurige) boekjes korting. De korting wordt automatisch verwerkt in het winkelmandje.

10 – 24 boekjes     korting 5,0%
25 – 49 boekjes     korting 7,5%
50 – 99 boekjes     korting 10%
> 100 boekjes         korting 15%

Op rekening kopen en achteraf betalen is geen probleem.

NAAR DE KLESSESHOP

 

Het bestuur van Vrienden van Sint Elisabeth verraste onlangs haar bewoners met een prentenboekje en lees hoe blij ze daar mee waren:

“Wat waren de mensen enthousiast. Ze gingen direct bladeren in het boekje. De witte kinderschoentjes op de voorpagina had al veel aandacht en herkenning. Er kwamen meteen verhalen los van vroeger. De positieve reacties van de bewoners gaf ons als bestuur een enorme grote voldoening.”

Anny Koolen – Stichting Vrienden van Sint Elisabeth

En we hebben meer positieve reacties vanuit de zorg mogen ontvangen.

WAAROM DE ZORG ZO ENTHOUSIAST IS

 

Flyers

Ontvang je graag een aantal flyers om te verspreiden in het netwerk, onder familie en naasten, voor in een gemeenschappelijke ruimte, restaurant, winkeltje of op een balie neer te leggen? Bestel dan hier je flyers, ze aan per set van 10 stuks. We sturen er graag een aantal toe!

Neem voor andere vragen telefonisch of per e-mail contact met ons op, alles is bespreekbaar en veel is mogelijk.

Telefoon: 013-5446449
E-mail: info@klessebasjes.nl

 

Organisaties die met plezier met de producten van Klessebasjes werken:
.