Zorginstellingen

Voor iedereen die werkzaam is in de zorg, dagbesteding, activiteitenbegeleiding, als ketenregisseur, casemanager, welzijnsmedewerker, ergotherapeut of op een andere manier betrokken is bij mensen met dementie, hebben we aantrekkelijke acties.

Proefpakketten dementie zorg

Wil je kennis maken met de producten van Klessebasjes? Dan hebben we speciaal samengestelde proefpakketten voor dementie zorg: een set praatplaten, drie puzzelboekjes en een prentenboekje. Inclusief flyers om te verspreiden in het netwerk, onder familie en naasten of voor in een gemeenschappelijke ruimte, restaurant of winkeltje. We verkopen de pakketten tegen een verlaagd tarief van € 44,95 (i.p.v € 53,75).

Klik hier of op de afbeelding hieronder voor meer informatie.

Proefpakket Klessebasjes voor de zorg

Kwantumkorting

Wil je onze puzzel- en prentenboekjes inzetten bij je activiteiten, verkopen op locatie of bijvoorbeeld als cadeautje aan bewoners geven? Dan bieden we vanaf een afname van 10 boekjes korting. Deze korting geldt vooralsnog alleen voor de aanschaf van puzzel- en prentenboekjes. De korting wordt automatisch verwerkt in het winkelmandje.

10 – 24 boekjes     korting 5,0%
25 – 49 boekjes     korting 7,5%
50 – 99 boekjes     korting 10%
> 100 boekjes         korting 15%

Flyers

Ontvang je graag een aantal flyers om te verspreiden in het netwerk, onder familie en naasten, voor in een gemeenschappelijke ruimte, restaurant, winkeltje of op een balie neer te leggen? Bestel dan hier je flyers, ze aan per set van 10 stuks. We sturen er graag een aantal toe!

Neem voor andere vragen telefonisch of per e-mail contact met ons op, alles is bespreekbaar en veel is mogelijk.

Telefoon: 013-5446449
E-mail: info@klessebasjes.nl