Zorginstellingen

We vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen met dementie de producten Klessebasjes kunnen ervaren. Daarom hebben we aantrekkelijke acties voor iedereen die werkzaam is in de zorg, dagbesteding, activiteitenbegeleiding, als ketenregisseur, casemanager, welzijnsmedewerker, ergotherapeut of op een andere manier betrokken is bij mensen met dementie. We zetten ze graag op een rij!

Proefpakketten dementiezorg

Wil je kennismaken met de producten van Klessebasjes? Dan hebben we speciaal samengestelde proefpakketten voor dementiezorg: een set praatplaten, drie puzzelboekjes en een prentenboekje. De pakketten geven een goed beeld van het assortiment van Klessebasjes… wil je liever iets doen, dan kan dat in de vorm van puzzelen, ben je op zoek naar aanknopingspunten voor een gesprek, dan geven de afbeeldingen en prenten genoeg stof om over te kletsen.

We verkopen de pakketten tegen een verlaagd tarief van € 44,95 (i.p.v € 58,75).
Klik hier of op de afbeelding hieronder voor meer informatie.

Vrouwen- en mannen proefpakketten

Er een pakket dat meer aansluit bij de belevingswereld van vrouwen en pakket meer geschikt voor mannen. Inclusief flyers om te verspreiden in het netwerk, onder familie en naasten of voor in een gemeenschappelijke ruimte, restaurant of winkeltje.

Kwantumkorting puzzel- en prentenboekjes

Wil je onze puzzel- en prentenboekjes inzetten bij je activiteiten, verkopen op locatie of bijvoorbeeld als cadeautje aan bewoners geven? Leuk en aantrekkelijk… want al bij aankoop vanaf 10 boekjes ontvang je een korting van 5% die kan oplopen tot 15%.

De korting wordt automatisch verrekend in het winkelmandje. Op rekening kopen en achteraf betalen is geen probleem.

NAAR DE KLESSESHOP

 

Het bestuur van Vrienden van Sint Elisabeth verraste onlangs haar bewoners met een prentenboekje en lees hoe blij ze daar mee waren:

“Wat waren de mensen enthousiast. Ze gingen direct bladeren in het boekje. De witte kinderschoentjes op de voorpagina had al veel aandacht en herkenning. Er kwamen meteen verhalen los van vroeger. De positieve reacties van de bewoners gaf ons als bestuur een enorme grote voldoening.”

Anny Koolen – Stichting Vrienden van Sint Elisabeth

En we hebben meer positieve reacties vanuit de zorg mogen ontvangen.

WAAROM DE ZORG ZO ENTHOUSIAST IS

 

Flyers

Ontvang je graag een aantal flyers om te verspreiden in het netwerk, onder familie en naasten, voor in een gemeenschappelijke ruimte, restaurant, winkeltje of op een balie neer te leggen? Bestel dan gratis hier je flyers, ze gaan per set (10 stuks per set). We sturen er graag een aantal toe!

Neem voor andere vragen telefonisch of per e-mail contact met ons op, alles is bespreekbaar en veel is mogelijk.

Telefoon: 013-5446449
E-mail: info@klessebasjes.nl

 

Organisaties die met plezier met de producten van Klessebasjes werken:
.